Wilt u bij ons patiënt worden?

Om onze persoonlijke aanpak en kwaliteit te waarborgen zijn wij genoodzaakt tijdelijk geen nieuwe inschrijvingen aan te nemen. Wij zijn er tot op heden nog niet in geslaagd de achterstand, die ontstaan is door de corona-pandemie,  in te halen.

Wanneer u voor een eerste consult bij ons in de praktijk komt dan is er een afspraak gemaakt voor een uitgebreide controle. Wij zullen bij de eerste afspraak ruim de tijd voor u nemen en indien noodzakelijk de nodige foto’s maken.

Indien er oude gegevens van uw vorige tandarts aanwezig zijn kunt u vragen of uw vorige tandarts deze naar ons op kan sturen of u kunt deze persoonlijk aan ons overhandigen.


Bereikbaarheid

contact

De praktijk bevindt zich in het centrum van Dordrecht, hierdoor is de praktijk eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken. Hieronder wat nuttige informatie:

Een tijdelijke patiëntenstop

Openbaar vervoer:

Eigen vervoer:


Tandartsangst

Een kwart van de Nederlanders is bang voor de tandarts en bijna 4 procent heeft een tandartsfobie. Dat blijkt uit onderzoek door het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.

Praat erover met uw tandarts. Hij is er dan op voorbereid en kan eventueel extra tijd voor u nemen. Heeft uw tandarts geen begrip voor uw angst, zoek dan een andere tandarts. Eén die uitleg geeft en begrip toont.

Spreek met de tandarts een teken af waarop hij de behandeling onderbreekt. Bijvoorbeeld als u uw hand opsteekt. Zo krijgt u het gevoel dat u de behandeling enigszins in eigen hand houdt.

Probeer eens of u baat hebt bij ontspannings- of ademhalingsoefeningen. Afleiding kan ook goed helpen. Vraag bijvoorbeeld om muziek, waarbij u moeite doet er goed naar te luisteren. Naarmate u minder aandacht hebt voor de behandeling zal ook het vervelende gevoel minder worden.

Bron: European Journal of Oral Sciences, april 2009.

 Privacy- en Cookie verklaring

Home

Patiënt Worden

Over Ons

Folders

Tarieven

Klachten

Links

Contact

8:00   -   12:30    13:30   -    17:30

8:00   -   12:30    13:30   -    17:30

8:00   -   12:30    13:30   -    17:30

8:00   -   12:30    13:30   -    16:30

8:00   -   12:00    

Tandartspraktijk van den Berg

Sint Jorisbrug 2

3311 PH Dordrecht

Bereikbaar via: 078 6134194

Home

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Openingstijden:

HomeInschrijvenOver onsFoldersTarievenKlachtenLinksContact